Izvor:
21.05.2018 u 18:21
0

VOJVOTKINJI OD KRALJEVA: Kingsi čestitali Megan udaju fotografijom sa Divcem!

Američka NBA ekipa Sakramento Kings čestitala je američkoj glumici Megan Markl ulazak u britansku kraljevsku porodicu, tako što je objavila njenu staru fotografiju kao devojčice sa legendarnim srpskim košarkašem Vlade Divcem.

Na fotografiji 12. godišnja Megan, obučena kao navijačica, pozira sa Divcem, koji je tada igrao za LA Lejkerse, a sada je glavni menadžer Kingsa, posle dugogodišnje uspešne karijere u ekipi iz Sakramenta.

Uz fotografiju objavljenu na Tviteru kratko je napisano "Čestitamo Megan Markl".

Megan je rođena u Los Andseleju, završila je univerzitete Nort Vestern, a u subotu je udajom za princa Harija postala vojvotkinja od Saseksa.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/sacramentokings

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter