Izvor:
14.04.2018 u 02:54
0

LJUPKA STEVIĆ SE DOPISIVALA SA JELENOM PRED UBISTVO: Pevačica strahuje za svoju sigurnost!

Ljupka Stević sumnja da je žrtva hakera, koji su iskoristili njene poruke, jer je ona neposredno pred ubistvo pevačice Jelene Marjanović razmenjivala poruke s njom

Pevačica Ljupka Stević, kojoj je nedavno nepoznata osoba pretila smrću zbog Marjanovića, još je pod stresom.

Pevačica sumnja da je na meti hakera, koji su iskoristili njene poruke, jer se ona neposredno pred ubistvo pevačice Jelene Marjanović iz Borče dopisivala s njom. U prilog tome svedoči i prepiska u čiji posed je došla naša redakcija.

Opasne poruke

– Jelena mi je bila bliska prijateljica i koleginica i često smo se dopisivale. Žao mi je što sam izbrisala kompletnu prepisku, ali uvek smo razgovarale o muzici, prijateljima, nastupima… Uvek je bila vedra i nasmejana i govorila mi je da joj je suprug uradio odličnu pesmu. Bila sam srećna zbog nje. Zoran je takođe veliki profesionalac je re napravio dosta hitova za našu estradu. Uglavnom, nema nikakvog razloga da mi iko preti zbog te porodice – kaže Ljupka.

Ona kaže da joj je žao što više nema sve poruke.

– Krivo mi je jer biste videli da smo nas dve bile u odličnom odnosu. Verujte da mi nije bilo svejedno kad sam to pročitala i sad non-stop razmišljam zašto sam baš ja dobila takvu poruku. Verujem da će se uskoro i otkriti ko stoji iza toga – kaže Ljupka.

Podsetimo, Stevićeva je dobila poruku sa nepoznatog broja, a anonimni pošiljalac joj je već na početku stavio do znanja da joj preti opasnost.

– Još jednom joj pomeneš Zorana ili Jelenu Marjanović, laganim korakom ćeš otići u Kanadu – navedeno je na početku razgovora.

Pevačica to, po svemu sudeći, nije shvatila ozbiljno, već je odgovorila i upitala ko je. Međutim, usledila je nova pretnja.

– Neko ko zna da se petljaš u stvari koje su veoma opasne. Vodi računa o ponašanju – pisalo je u sledećoj poruci.

Kurir
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter