Izvor:
11.04.2018 u 18:23
0

Koncerti Indire Levak se ne propuštaju: „Greška mog života“ uživo u „Kasini“!

U popularni beogradski klub "Kasina" 11.aprila 2018. dolazi Indira Levak/ Indira Forza. Tamo gde dolazi Indira stanuju veselje, zabava i pozitivna atmosfera. Na koncertima igraju i Indira i plesačice i a publika. Zato ne propustite osigurati svoje mesto u "Kasini" i uživati u koncertu.

Indira godinama kroz rad u grupi Colonia, a sada kroz samostalnu karijeru, osvaja svojim pesmama, zaraznim optimizmom i odličan provod na svim svojim nastupima. Ona je sigurno jedno od najenergičnijih imena muzičke scene a svoju pozitivnu energiju i vrhunski performans daruje publici na svakom nastupu.

Jako sam uzbuđena i srećna i ne mogu dočekati prolećni koncert u Beogradu. Konačno je lepo i toplo vreeme i zato bilo bi vejeme da se probaju haljine i da se uskoči u najbolje cipele. Gde je žurka, gde je pesma, gde je vino tu je spas, gde je ludi ritam noći, tu je "Kasina" za vas – otpevala nam je simpatična Indira i pozvala na koncert.

– Želim vas u što većem broju , dođite u najbolji klub u gradu . Plesaćemo, pevati i ludo se zabaviti. Vidimo se i voli vas Ira."

Osim svojih i pesama koje je pevala u grupi Colonia i koje i danas peva na svojim nastupima Indira će publici u Beogradu pevati i i svoje nove pesme s budućeg samostalnog albuma. Aktuelni singl zove se “ Greška mog života” . – To je jaka pesma, urbane produkcije. Tačno sam znala koji zvuk želim i koliko jake moraju biti rieči koje ga prate. Svako je u životu napravio neku grešku, ali iz grešaka se uči, zar ne?!- izjavila je harizmatična Indira.

Kao što je na početku samostalne karijere i obećala, Indira objavljuje singl za singlom, a prie leta objaviće i novi album. Indira ide u korak s trendova, ali im ne robuje, a njena verna publika u svakoj pesmi osetiće njenu jedinstvenu energiju i harizmu.

Zato ne propustite koncert u "Kasini", 11. aprila 2018. i osigurajte svoje mesto odmah.

happytv.rs
Foto: "Kasina"

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter