Izvor:
24.05.2016 u 20:42
0

KIČ I ŠUND: Britni Spirs razočarala toaletom na Bilbord muzičkim nagradama (FOTO)

Britni Spirs je “ukrala“ šou na dodeli muzičkih nagrada Bilbord.

Popularna pevačica je tom prilikom promenila više kostima koji su izazvali oprečna mišljenja među modnim kritičarima. Mnogi se slažu da Britnina izdanja možete da volite ili da ih ne volite. Jedan od komentara je bio da je Britnin autfit sličan onom koje striptizete nose, da je vrlo kič i da izgleda kao da nosi par gaćica.

Verujemo da među njenim fanovima ima i onih koji smatraju da je Britni odlično izgledala. Popularna pevačica može da se pohvali vitkim stasom, ali što se tiče odevne kombinacije za ovo dešavanje, mogla je možda malo više da se potrudi.

Uverite se i sami.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva, Twitter/musicnews_shade

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter