Izvor:
24.05.2016 u 20:13
0

ČESTITAMO: Kim Kardašijan i Kanje Vest proslavili dve godine braka (FOTO)

Popularni par je zvanično u braku dve godine.

Toliko je prošlo od njihovog glamuroznog venčanja u Italiji. Upravo su tamo i otputovali kako bi obeležili, ovaj za njih, značajan datum. Rijaliti zvezda je na društvenim mrežama podelila srceparajuću poruku upućenu svom suprugu i ocu njene dece.

Srećna ti druga godišnjica braka ljubavi mog života! Ti me činiš tako srećnom! Volim te puno! – napisala je Kim ispod fotografije koju je objavila na svom nalogu na Instagramu.

Kim i Kanje su se venčali u Firenci. Ceremonija je bila gotovo kraljevska. Tada su već imali ćerku Nort Vest, a potom su dobili i sina Senta.

Starleta je objavila na svom nalogu na Instagramu takođe i sliku sa crvenog tepiha u Rimu, gde do izražaja dolazi njen blistav prsten.

Moj prsten sija za našu ljubav dok proslavljamo dve godine braka u Firenci, gde smo se i venčali – napisala je Kim.

Par je potom otputovao za London.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/kimkardashian

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter