Izvor:
24.05.2016 u 00:07
0

PRIZNAĆE KRIVICU: Zvezda američke rijaliti serije završiće u ZATVORU?

Zvezda iz rijaliti serije "Zvezde zalagaonice" (Pawn Stars) Čamli prihvatio je nagodbu kako bi izbegao zatvor pošto su u njegovoj kući u Las Vegasu pronađeni oružje i droga. Ostin Li Rasel (33), što je pravo ime popularnog nespretnjakovića i lenjivca iz serijala koji se prikazuje na kanalu Histori, rekao je danas sudiji da namerava da prizna krivicu po optužbi za posedovanje neprijavljenog oružja i droge.

Po dogovoru će morati da ide na savetovanje, a dobiće tri godine uslovno. Rasel i njegovi advokati nisu ništa rekli po izlasku iz suda gde će se vratiti 1. juna da prizna krivicu. On je uhapšen 9. marta pošto je policija tokom istrage za seksualni napad pronašla u njegovoj kući metamfetamin, marihuanu i mali arsenal oružja. Sud mu je tada odredio kauciju od 62.000 dolara.

Lokalna televizija u Las Vegasu KSNV prenela je da je istraga povodom seksualnog napada nije pronašla dokaze da se protiv Rasela podigne optužba za to krivično delo.

Beta
Foto: Twitter/Telemundo Las Vegas

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter