Izvor:
23.05.2016 u 23:55
0

BRIŽNA SUPRUGA: Evo kako Vergara čuva svog muža (FOTO)

Čuvena glumica Sofija Vergara, nakon bolesti supruga Džoa Manganijela, odlučila je da stvar uzme u svoje ruke i podrži ga na najlepši mogući način. Nakon što je on imao zdravstvenih problema, tačnije, upalu slepog creva, morao je da pređe na drugačiji vid ishrane.

Tako su njih dvoje objavili sliku na društvenim mrežama gde se vidi da lepotica uživa u njegovom zagrljaju, a njihovi osmesi pokazuju da je sada sve u redu. Međutim, to nije ono što su zapazili njihovi pratioci.

Čaj koji je Džo držao u rucu sve je obradovao, ali digresija u komentaru slike da je leto već došlo je ipak ono što je najviše iznenadilo. Iako su malo poranili, s obzirom na to da nam najlepše godišnje doba počinje 21. juna, dokazali su da vremenske prilike ne mogu da im pokvare raspoloženje.

Kliknite ovde i pogledajte sliku!

HappyTv.rs
Foto: Instagram.com/sofiavergara

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter