Izvor:
23.05.2016 u 20:00
0

KINESKO MUČENJE: Nećete verovati čime se princ Džordž USPAVLJUJE!

Princ Vilijam otkriva tajnu za uspavljivanje svoga sina Džordža.

Kraljevski par otkriva nekoliko trikova roditeljstva. Princ Vilijam je pokazao izvesne sposobnosti super roditelja, kada je na humanitarnoj akciji priznao da je teško uspavati Džordža. On ne voli da spava i Vilijam uvek ima neki trik kako bi ga zanimao dok ga uspavljuje. U ovom slučaju, to je zvuk šuštanje vode iz slavine.

Sa druge strane, princeza Šarlot nije neka "plačljivica", ali takođe kao i njen brat Džordž, voli zvuk tekuće vode za uspavljivanje. Princ Vilijam je priznao da mu je ponekad teško da se snađe u datom momentu, ali da ni njemu ni Kejt ne padaju teško roditeljske obaveze.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/tabloidhr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter