Izvor:
18.05.2016 u 02:41
0

LJUBAV JAČA OD SVEGA: Aleksandra Prijović i Filip uživaju (FOTO)

Nakon medijske hajke koju su doživeli Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, postali su nerazdvojni.

Mladi par se izgleda uspešno izborio sa istinama i neistinama. Dospeli su na žute strane novina, a pojedini članovi porodice bili su takođe umešani u celu priču.

Međutim, Aleksandra i Filip su dokazali da je njihova ljubav ne zna za prepreke.

Aleksandra je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa Filipom u teretani i time demantovala vest da su raskinuli.

Od početka naše veze, nažalost smo savršen primer kako funkcionišu pojedini mediji kod nas, Laži ne mogu više da se izbroje. Počev od toga da smo započeli vezu iz preljube, pa veridba, pa svadba, pa trudnoća, pa sad i raskid… U svakom slučaju, slika govori više od reči – objasnila je pevačica.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/aleksandraprijovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter