Izvor:
16.05.2016 u 22:36
0

VREME LETI: Anastasija Ražnatović se uveliko priprema za punoletstvo!

Odbrojavanje može da počne.

Anastasija Ražnatović napuniće 18 godina 25. maja. Pripreme se privode kraju i verujemo da će poznata naslednica biti glavna zvezda na žurki. Ako se samo prisetimo proslave povodom Veljkovog punoletstva koja je priređena pre samo dve godine, očekuje se savršena gala proslava koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Među zvanicama će, kako pojedini mediji najavljuju, biti gotovo cela estrada, ali i poznate ličnosti iz ostalih sfera, poput politike.

Kao i sve mlade devojke, i Anastasija se raduje proslavi rođendana za koji se već duže vreme priprema. Postoje spekulacije da će joj Ceca za punoletstvo pokloniti minđuše koje je čuvala za tu priliku i koje je Arkan izabrao za svoju mezimicu, kada se rodila.

Pretpostavljamo da će i slavljenica ali i gosti uživati na gala proslavi.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/raznatovicanastasija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter