Izvor:
16.05.2016 u 00:43
0

KRAJ ROMANSE: Miloš Biković nije više sa manekenkom Sašom (FOTO)

Zvezda filma “Montevideo“ Miloš Biković nije više u vezi sa ruskom manekenkom Sašom.

Mladi par je uspešno sakrivao ljubav i svoju privatnost od očiju javnosti i medija. Za vezu se saznalo sa njihovih fotografija postavljenim na društvenim mrežama. Međutim, Biković nikada nije želeo da priča o vezi sa Sašom u medijima, insistirajući da intimu čuva samo za sebe.

Međutim, glumac je, ovaj put, o raskidu sa manekenkom obavestio javnost putem društvene mreže Instagram.

U Srpskim medijima još nije ništa izašlo, ali pitanje je trenutka, Saša i ja nismo zajedno već neko vreme, i Sašine slike (paparaco) koje su se pojavile na ruskim portalima su iz perioda kada već nismo bili u emotivnoj vezi. Saša i ja nismo osećali potrebu da obaveštavamo javnost o svakom momentu našeg odnosa ali osećam dužnost, kao njen, sada prijatelj, da je zaštitim od nepriličnih zaključaka koji mogu biti doneti – stoji kao Bikovićevo objašnjenje ispod fotografije.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/SelenaaaD, Instagram/bikovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter