Izvor:
15.05.2016 u 23:12
0

MODNA TRANSFORMACIJA: Čini se da Kristen Stjuart nije zadovoljna (FOTO)

Holivudska glumica je od platinaste plavuše, postala urbana devojka uličnog stajlinga sa kraćom kosom.

Novi stajling Kristen Stjuart ukazuje na buntovnički stil i malo “nervoznu“ prirodu holivudske glumice. Kao što izveštavaju mediji sa filmskog festivala u Kanu, ispostavlja se da postoji možda lični razlog transformacije stajlinga i promene boje kose Kristen. Naime, glumica je prirodna brineta i prešla je iznenada u plavuše, a razlog tome definitivno nije uloga u filmu.

Oduvek sam bila prirodna, praktično od svoje desete godine. Zato sam odlučila da napravim naglu promenu i zbog toga se desila moja transformacija frizure. Glumila sam u 5 filmova tokom 2 godine i mislim da je za mene dobra odluka da se malo povučem sa scene i napravim neku promenu – objašnjava Kristen.

Slažemo se da je promena uvek dobrodošla, posebno u ovom šik stilu.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/VanityFair/badestoutfits

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter