Izvor:
13.12.2019 u 18:41
0

VOJVOTKINJA OD SASEKSA OSTAVILA SVE U ŠOKU: Fotografija iz prošlosti oduševila javnost!

Megan Markl stalno je na meti prozivki, a sada je isplivala fotografija koja je otkrila detalj iz njene prošlosti koji je oduševio javnost.

Centar za beskućnike 'St Felix' u kanadskom Torontu na društvenim mrežama je objavio sliku svojih volontera na kojoj se našla i vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl.

U centru je volontirala pre udaje za princa Harija i pre nego što je i slutila da će postati članica kraljevske porodice. Tada je bila zvezda serije 'Suits', nosila je opušteniju odeću, a njeno ponašanje je dosta manje bilo na meti tabloida.

Megan je bila aktivna i marljiva volonterka centra za beskućnike "St. Felix" dok je boravila u Kanadi i snimala seriju 'Suits'. Vojvotkinja je donirala i hranu za sve sa seta 'Suitsa', a na Dan zahvalnosti posebno se pokazala i donirala raznoliku hranu za više od sto ljudi. Mnogi imaju divne uspomene na vojvotkinju Megan koja je sa nama volontirala, a sećamo je se kao "ljupke Megan" – između ostalog piše uz fotografiju.

Izvor: Blic
Foto: Instagram/st.felixcentre

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter