Izvor:
13.12.2019 u 12:27
0

HAPPY PREDSTAVLJA! NOVA PESMA MILIGRAMA Poslušajte HIT koji će ODUŠEVITI Srbiju i region! (FOTO,VIDEO)

Nova pesma Miligrama “Karotida” konačno je ugledala svetlost dana i za samo nekoliko sati oduševila je Srbiju i region!

Pesma kakva do sada nije napravljena na ovim prostorima, na čelu sa našim najboljim i najtiražnijim kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem izazvala je lavinu komentara, i već je počela da se “penje” ka vrhu trending liste.

Miligram je naziv muzike koju Aleksandar Milić Mili, stvara već punih 30 godina. Za tri decenije Mili je uradio 9 Cecinih albuma, Brenin album "Uđi slobodno", 4 vrhunska albuma za Miligram koja su pomerila granice, kao i stotine drugih pesama koje su punile najveće prostore na Balkanu.

MILAN GUROVIĆ OSUĐEN NA 10 MESECI: Košarkaš priznao da je tukao suprugu i ćerku!

Čuveni Miligram sa “Karotidom” je započeo revolucionarni koncept koji povezuje modernu muziku i produkciju sa prelepim tekstovima i pesmama.

Glavnu ulogu u spotu ima devojka džoker koja je predstavljena kao "ubica ljubavi", a novi pevač Adi Šoše briljantno je otpevao prvu u nizu novih pesama Miligrama.

“Zvezde diktiraju trendove, bravo Mili majstore!”, “Momci, oborili ste internet!”, “Ježim se, hvala vam na ovakvoj muzici”, “Ovo ne može da prestane da se sluša, bravo Miligram”, samo su neki od stotina komentara na Jutjubu i društvenim mrežama.

NOVINE U DOBIJANJU VOZAČKE DOZVOLE Pomera se granica za tri godine! (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter