Izvor:
11.12.2019 u 11:34
0

I ONA PRELAZI U SPISATELJICE: Zorica Marković će uskoro objaviti svoju prvu knjigu

U poslednjih nekoliko godina postalo je trend da javne ličnosti objave knjigu. Taman kada pomislimo da više nijedna pevačica neće svoju životnu priču pretočiti u knjigu, neka od njih nas demantuje.

S obzirom da je oduvek imala buran život, pevačica i rijaliti učesnica, Zorica Marković rešila je da svoje fanove počasti knjigom koja će biti inspirisana pričama iz njenog života.

KAKVA JE SAD BOMBA: Nema više sala na ANI NIKOLIĆ! POGLEDAJTE ( FOTO)

"Boli me uvo šta ko misli – tu je ispisan moj život, i crn i beo i kakav god hoćeš, ali je gola istina. Ja mislim da će ljudi da se krste kada je budu čitali. Staviću i lepe i ružne stvari, nikome nisu cvetale ruže uvek. Možda će biti i dvve knjige", rekla je pevačica "Srpskom telegrafu".

Pevačica je otkrila da će se u knjizi dotaći i kolega i dešavanja s estrade:

-Od mojih početaka, kada sam imala 16, 17 godina, Lepa Lukić je bila u cvetu mladosti, Silvana Armenulić takođe, Cune Gojković, Šaban Šaulić, Vesna Zmijanac… znam svakog dečka Vesne Zmijanac iz mlađih dana. Od tada do danas na stotine je prošlo, došlo, na hiljade muzičara, i ja sam sa svima sarađivala. Svaki kolega ima svoju ulogu, dobru ili lošu, ali navodim imena u originalu. Biće lepih i ružnih stvari i o meni i o njima, neću ništa da uvijam u šarenu foliju. Sve kako je bilo, pa makar mi i naškodilo- rekla je pevačica za medije.

CIRBESOVA IZABRANICA OGOLELA GRUDI I ZADNJICU: "Delije" dovela do usijanja! (FOTO)

S obzirom da je Zorica Marković poznata po tome da nema dlake na jeziku, njene kolege neka se pripreme, možda se i njihove životne priče nađu u njenom prvencu.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter