Izvor:
09.12.2019 u 09:00
0

VERIO SE NASLEDNIK PANONSKOG MORNARA Mladi Balašević šest meseci čekao blagoslov!

Mladi producent Aleksa Balašević, sin Đorđa i Olivere Balašević, zaprosio je svoju devojku Nikolinu u Izraelu, za šta je dugo čekao dozvolu.

BALAŠEVIĆ IMAO INFARKT, PA OTKAZAO KONCERT Život pravi planove bez nas, zdravlje je najvažnije!

Iako o privatnom životu retko govori za javnost, te mnogi nisu ni znali da je u dugogodišnjoj srećnoj vezi sa Nikolinom, sin slavnog kantautora sada je ispričao sve detalje veridbe.

PORODICA ĐORĐA BALAŠEVIĆA VAN SEBE: U bolnicu je primeljen kao ŽIVOTNO UGROŽEN!

– Šest meseci sam čekao blagoslov Jerusalimske patrijaršije i u Nazaretu, u manastiru Nikolaja mučenika, zaručio nas je episkop Romanos, i to baš na Svetu Petku. Čekao sam dugo taj blagoslov, bio sam na hodočašću i molio se za jedan ovako lep događaj. Zaručenje je obavljeno i od tada nosim prsten. Sada čekamo blagoslov za samo venčanje, odnosno bračnu tajnu. Voleo bih da crkveno venčanje bude isto u Svetoj zemlji. Ljudima u današnjem vremenu ovo je možda neobično, pošto se danas sve manje i manje venčava i u crkvi – ispričao je Aleksa Balašević.

SVIMA PAO KAMEN SA SRCA: Oglasila se Balaševićeva ćerka, a EVO šta je i poručila! (FOTO)

Izvor: blic.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter