Izvor:
07.12.2019 u 17:20
0

GRUDIMA ISPISALA PRIJAVU: Poznati model pala na testu! (FOTO)

Instagram modelu Dženifer Suluki (26) privremeno je oduzeta vozačka dozvola jer je koristila mobilni telefon dok je vozila i to kako bi se javila svojim pratiocima.

Iako je prvobitna presuda glasila da se dozvola oduzima na tri meseca, Dženifer se, zastupajući samu sebe na sudu, žalila na tu odluku.

Kako je objasnila, dozvola joj je potrebna zbog posla, a prema njenim rečima, takvo ponašanje za volanom uopšte nije karakteristično za nju.

Znam pravila koja vladaju na putu i prava sam osoba da budem vlasnica vozačke dozvole. Ovo je moja prva presuda na sudu. Želela bih da se izvinim i zatražim da se moja suspenzija preispita.

Sudija je Dženifer poručio da je trebalo da bude obaveštenija, posebno jer su instalirane nove saobraćajne kamere. Dženifer Suluka je zatražila da se primeni Section 10 (Odeljak 10) uprkos tome što joj je ovo prvi prekršaj.

Ovaj odeljak omogućava sudu koji vas je proglasio krivim da ne zabeleži da je prekršaj postojao.

Suluka inače ima 26.000 pratilaca na Instagramu.

Izvor: espreso.rs
Foto: instagram.com/_jsuluka

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter