Izvor:
06.12.2019 u 15:00
0

NEKADAŠNJA PEVAČICA DAJANA PENEZIĆ: Uživa u trudničkim danima! (FOTO)

Pevačica Dajana Penezić u avgustu se udala za fudbalera Darka Gojkovića, a sada je pokazala trudnički stomak.

Naime, Dajana i Darko trenutno odmaraju u Dubaiju, a pevačica je sa odmora podelila nekoliko fotografija.

Ona sve do sada nije govorila o tome da je u drugom stanju, niti je na društvenim mrežama objavljivala fotografije na kojima joj se stomak vidi.

Odmah su usledile čestitke i lepe želje, a sudeći po osmesima koje ne skidaju, Dajana i Gojko su srećniji nego ikad.

Dajana Penezić poslednjih godina se povukla sa scene, i to kako bi završila studije medicine. Poslednji album snimila je 2011. godine, a 2014. je diplomirala i zaposlila se kao lekar u jednoj državnoj bolnici gde je radila jedno vreme.

– Mislila sam da ću moći da balansiram između fakulteta i pevanja, ali se ispostavilo da to nije moguće. Ne mogu da se zareknem da neću snimiti još neku pesmu, barem za moju dušu. Mnogo mi nedostaje pevanje, ali imam previše obaveza – rekla je prošle godine za domaće medija Dajana.

Blic.rs
Foto: instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter