Izvor:
04.12.2019 u 09:31
0

POLA ESTRADE SE OKUMILO: Nećete verovati ko je kuma Ceci, Željku i Aci Pejoviću!

Mnoge poznate ličnosti sa naših prostora kumstvima su učvrstile prijateljstva, a glumci prednjače u tome.

Pevačica i glumica

Malo ko zna da su Svetlana – Ceca Ražnatović i glumica Ljubinka Klarić izuzetno bliske prijateljice, a svoje drugarstvo su učvrstile i kumstvom.

Cimerke

Prijateljstvo između pevačice Ane Stanić i glumice Katarine Radivojević datira još iz studentskih dana kada su bile cimerke. Dok je Katarina studirala glumu, Ana je pohađala filmsku i TV produkciju. Kada se Ana Stanić udavala za Momčila Lavrnića, Katarina Radivojević joj je bila kuma na venčanju.

I kumovi i saradnici

Lepa Brena i Saša Popović zajedno vode “Grand“, a vezuje ih i kumstvo. Saša Popović je jednom prilikom rekao da ga je upravo kuma spasla kada je pao.

– Nije tajna da su mi kumovi Brena i Boba pomogli kada sam zaista ostao bez dinara i spasli me da mi to ne postanu najgori trenuci u životu – ispričao je on jednom prilikom.

Bliskost

Miloš Teodosić je bio kum na venčanju Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, a njegova supruga, glumica Jelisaveta Teodosić postala je bliska sa pevačicom Aleksandrom Prijović.

Prijateljstvo iz osnovne škole

Željku Joksimoviću je prilikom sklapanja prvog braka kum bio glumac Nenad Jezdić, a oni se poznaju još od malih nogu.

Nenad je kao i Željko iz Valjeva, a kako su ranije pričali zajedno su pohađali osnovnu školu.

Kumovi sa klase

Vojin Ćetković i Nataša Ninković venčani su kumovi, a da se klasići Vojina Ćetkovića dobro drže ide u prilog i to da je Nela Mihailović venčala Natašu Ninković, a Vojin Ćetković krstio njenog sina. Vojin Ćetković je kum i sa Nikolom Đuričkom.

Nešto važnije

Sergej Ćetković i Aleksandra Radović godinama su kumovi.

– Sergej i ja delimo nešto više od prijateljstva, postali smo kumovi i samim naša veza je postala neraskidiva, a tretiram ga kao člana porodice. On je krstio moju ćerku Ninu! Mi smo veliki prijatelji, i njemu i meni se roditeljstvo dogodilo skoro u istom trenutku, pa će naše ćerkice moći da se druže. Mnogo mi je značilo što je prihvatio kumstvo, a Ninu smo krstili u manastiru Žiča – rekla je jednom prilikom Aleksandra Radović.

telegraf.rs
Foto: instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter