Izvor:
03.12.2019 u 12:11
0

ZAŠTO CECA NE PEVA HIT „KUDA IDU OSTAVLJENE DEVOJKE“ VEĆ GODINAMA? Ovaj odgovor niko nije očekivao…

Obožavaoci pesama folk dive Cece Ražnatović, odavno su primetili da njihova mezimica veoma retko peva numeru "Kuda idu ostavljene devojke?", ali niko ne zna iz kog razloga.

Iz njenog najbližeg okruženja, procurila je priča, da je prestala da je peva, posle smrti svog supruga, Željka Ražnatovića, a da je Arkanu ovo bila jedna od omiljenih.

– Cecu ova pesma pogađa veoma, pa ona nema snage da je peva – kažu njeni prijatelji. – Ne peva je ni na najvećim slavljima. Mislimo, da niakd neće preboleti Željka. A, za ovu numeru njih dvoje posebno nešto veže.

Svojevremeno, Ceca je na koncertu, na Ušću Arkanu posvetila pesmu "Pile", mada su se svi složili da su ka njemu okrenuti i stihovi "Grome moj"!

BRUJE DRUŠTVENE MREŽE: Evo ŠTA je Veljko Ražnatović rekao za suprugu…

SVADBENI DAROVI "TEŠKI" 300.000 EVRA: Bogana i Veljko Ražnatović odlučili na šta će potrošiti poklone! (FOTO)

ANASTAZIJA PLAKALA ZBOG CECINE VENČANICE Prvi utisci sestre Veljka Ražnatovića

SLAVLJE VELJKA I BOGDANE POSLE SUDBONOSNOG "DA": Pogledajte njihovo crkveno venčanje i atmosferu u kafani! (FOTO)

Happytv

Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter