Izvor:
29.11.2019 u 18:42
0

ŽENE SE UDRUŽILE PROTIV KRALJA BAKRA Jelena Veljača planira da Severini vrati sina!

VEDRANA RUDAN PISALA SEVERINI Gospođo, vi ste VEŠTICA, treba Vas zgaziti!

Uputila joj važne reči…

Nakon jučerašnje odluke Opštinskog suda u Zagrebu, kojom se odlučilo da će sin Severine Kojić, Aleksandar Popović, ubuduće živeti sa ocem Milanom Popoviće, kraljem bakra, a da će ga majka viđati tek dva puta nedeljno po nekoliko sati, oglasile su se članice inicijative "Spasi me".

Naime, u grupi na Fejsbuku "Spasi me" osvanulo je saopštenje glumice Jelene Veljače i njene ekipe, koji zbog čitavog slučaja smatraju Severinu žrtvom institucijskog nasilja.

SEVERINA SUZE LIJE: "OPROSTI IM SINE, jer stvarno ne znaju šta čine!"

"Kao žene, majke, građanke i inicijative #spasime, smatramo da je radikalno odvajanje deteta od primarnog staratelja s kojim je proveo većinu života trauma i emocionalno nasilje nad detetom. Opravdanje za takav postupak može se verujemo naći samo u zlostavljanju deteta od strane tog istog staratelja. Mi dakako ne znamo šta se događalo u šest godina procesa ni šta stoji u presudi te s pravne strane ne možemo dati komentar. Ali odvajanje deteta od majke koje je sedam godina živo, zdravo i srećno je krajnja mera koja je opravdana samo u slučaju zlostavljanja", stoji u saopštenju.

SEVERINA PREDALA SINA SVOM BIVŠEM SUPRUGU: Dovezla ga do njegovih vrata u pratnji Igora Kojića!

"U konkretnom slučaju svedočimo zdravom, srećnom i prekrasnom dečaku koji je ceo svoj život proveo živeći s majkom i uz majku, stoga, ne ulazeći u postupak u toku, smatramo da odvajanje deteta od majke s kojom je živelo ceo život nije i ne može biti u najboljem interesu deteta te mora biti zadnja mera u zaštiti interesa prava deteta, što se verujemo događa kod najtežih slučajeva zanemarivanja i zlostavljanja dece. Ako to nije slučaj, radi se o nečemu o čemu žrtve u grupi #spasime svedoče svakodnevno, stoga razumemo da se žrtve institucionalnog nasilja mogu poistovetiti sa Severinom Kojić kao simbolom. I dalje se borimo za prava svih žrtava nasilja", zaključile su.

Podsetimo, inicijativu pod nazivom #spasime pokrenula je Jelena Veljača pokrenuvši grupu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram/jelka12/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter