Izvor:
29.11.2019 u 14:03
0

IMALA JE TEŠKO DETINJSTVO: Opra Vinfri uspela da prebrodi velike tragedije! Sada je jedna od najuspešnijih žena! (FOTO)

Šou Opre Vinfri koji vodi od 1986. godine jedan je od najpopularnijih na celom svetu.

Opra Vinfri ima buran privatni život koji su obeležile velike tragedije uprkos planetarnom uspehu koji je postigla radeći kao voditeljka.

Voditeljka nikada nije postala majka, iako je zatrudnela sa samo 14 godina, a zatim i pobacila.

Voditeljka je sa 13 godina pobegla od kuće, nakon što je godinama trpela maltretiranje i seksualno uznemiravanje. Odrasla je u siromaštvu i porodici u kojoj su vladali loši odnosi, što voditeljka, kako je rekla, nije više mogla da trpi.

Ipak, njen otac i rođaka su izjavili kako Opra laže jer je spremna na sve kako bi zaradila što više novca, pa da je preterala kada je iznela da je bilo baš toliko loše.

Oprin polubrat Džefri Li preminuo od AIDS-a 1989. godine, a polusestra Patriša pronađena je mrtva 2003. godine, iako je Opra za nju saznala tek 7 godina kasnije.

Izvor: Glossy.espreso.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter