Izvor:
28.11.2019 u 19:39
0

PROLAZNICI NA ZEMUSKOM KEJU ŠOKU: Prepoznali su uličnog svirača! (FOTO)

Prolaznici na keju u Zemunu bili su ovih dana u šoku kada su prepoznali da je ulični svirač koji ih zabavlja uprkos prohladnom vremenu niko drugi do jedna od najvećih mladih zvezda u regionu- Aleksa Savić.

Naime, Aleksin producentski tim okupio je ekipu koja je tokom dva dana u dva grada na različitim lokacijama snimala kadrove za video klip za njegov prvenac a jedna od scena u spotu koji će imati, kako saznajemo, paralelnu filmsku radnju, je i taj kada zbog ljubavi postaje ulični svirač.

Mnogo je ljubavi, kreativnosti i energije uloženo pre svega u pesmu a potom i u spot, i jedva čekamo da čujemo i reakcije publike. Izuzetna mi je čast što sam pevač čijom pesmom će započeti jedan jedinstveni projekat u svetskim okvirima pod nazivom “Opačićevo”, i hteo bih da se zahvalim Banetu Opačiću na ukazanom poverenju- rekao je Aleksa, a nakon njega uslediće još čitava serija pesama koje je slavni autor uradio za mlade, neafirmisane pevače u okviru svog autorskog projekta.

Happytv.rs
Foto:Miroslav Obradovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter