Izvor:
26.11.2019 u 21:39
0

KIM KARDAŠIJAN ŠOKIRALA SVE: Fanovi će biti uskraćeni GOLIŠAVIH FOTKI! (FOTO)

IAKO smo od nje navikli na tjednoj bazi viđati polugole fotografije, starleta je najavila da je i tome došao kraj.

Naime, kako piše In Style, Kim smatra da zbog svojeg budućeg zanimanja ne bi trebala objavljivati fotografije na kojima pozira u donjem rublju ili badiću jer će ipak biti advokatica.

Također, istaknula je da želi moći bez srama pokazati svojoj deci svoj profil na Instagramu, bez stalnog iskakanja golišavih slika. "Pre sam, kada smo odlazili na odmore, izdvajala po nekoliko sati u danu kako bih uslikala dobru fotku, ali sada želim samo uživati u trenutku i opustiti se. Ako se fotka dogodi spontano – odlično", istaknula je Kim.

Prisetila se i situacije u kojoj je nakon posete Bijeloj kući objavila golišavu fotku i onda čitavo vrijeme razmišljala o tome kako ne bi želela da je netko od njih vidi jer se za nekoliko dana ponovno morala vratiti onamo.

Ipak, otkrila je i da neće obrisati postojeće golišave fotke jer su one ipak sastavni deo njene prošlosti i ceni ih kao takve.

index.hr
Foto: instagram/kimkardashian/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter