Izvor:
24.11.2019 u 19:31
0

SLAVLJE VELJKA I BOGDANE POSLE SUDBONOSNOG „DA“: Pogledajte njihovo crkveno venčanje i atmosferu u kafani! (FOTO)

Sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović Veljko i njegova verenica Bogdana Rodić zavetovali su se na večnu ljubav.

Mladi par je stigao ispred Hrama Svetog Save na Vračaru gde su izgovorili sudbonosno da, a nakon toga se uputili ka poznatom prestoničkom hotelu gde će upriličiti veliko slavlje.

Veljko je po mladu išao u Titel, njenu porodičnu kuću, gde je uz sve srpske običaje, pogaču, rakiju, gađanje jabuke i kupovine mlade krenuo u velikoj koloni ka mestu gde će se zavetovati pred Bogom.

Veljko je, kako običaj nalaže, pucao iz puške i iz prve je pogodio jabuku, da bih odmah posle toga svatovi kupili mladu.

Oko dva sata svatovi su krenuli za Beograd, a Veljko i Bogdana su seli u različita kola. Kako je mladoženja objasnio, tako je red i običaj.

CECA SE OPUSTILA I UDARILA NA VESELJE: Evo kako se UZ RAKIJU provodi na VENČANJU! (FOTO)

VIKI MILJKOVIĆ STIGLA NA SVADBU DECENIJE: Prisetila se Cecinog i Arkanovog venčanja! (FOTO)

Izvor: Glossy.espreso.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter