Izvor:
24.11.2019 u 19:32
0

VIKI MILJKOVIĆ STIGLA NA SVADBU DECENIJE: Prisetila se Cecinog i Arkanovog venčanja! (FOTO)

Iako nije bila u mogućnosti da prisustvuje crkvenom venčanju, Viki Miljković stigla je u hotel na proslavu i prisutnima otkrila koliko je ushićena.

Viki Miljković sinoć je nastupala u Ljubljani zbog čega nije mogla da stigne na Veljkovo i Bogdanino crkveno venčanje.

SLAVLJE VELJKA I BOGDANE POSLE SUDBONOSNOG "DA": Pogledajte njihovo crkveno venčanje i atmosferu u kafani! (FOTO)

Stigla sam iz Ljubljane negde oko pola 4, iako sam se trudila da dođem na venčanje, što je bila moja velika želja posebno zato što smo mi kumovi, zbog gužve na granici nisam mogla da stignem na vreme – prokomentarisala je Viki, a na pitanje šta je spremila kao poklon, kratko je odgovorila:

Ne bih da komentarišem, to je previše intimno. Videla sam da su neki komentarisali, ali što se toga tiče, za mene je to jeintimna stvar – rekla je pevačica, a zatim mladencima uputila najlepše želje:

Da su živi i zdravi, da imaju puno dece, puno sreće i puno para, i da se za godinu dana ponovo vidimo ovde još jednim lepim povodom, a to je krštenje –

Viki je ovom prilikom priznala da će se večeras sigurno latiti mikrofona i otpevati neke od svojih najvećih hitova poput "Godine", "Crno na belo" i "Ženske bubice", a onda prokomentarisala i to kako joj Bogdana deluje u Cecinoj venčanici.

Prelepo! Ja sam bila i na Cecinom i Željkovom venčanju i prosto kada sam to videla vratila sam se 24 godine unazad. Ima dosta sličnosti, ali je potpuno drugačija – rekla je Viki, a zatim prznala da će po njenom mišljenju Ceca biti odlična baka, ali i da će se Veljko dobro snaći u ulozi oca.

Ceca će u ulozi bake da se snađe fantastično, to sigurno znam jer je i dobra mama i biće dobra baka. Verujem da će i Veljko biti divan otac. On dosta liči na svog oca, a znam da je Željko bio divan otac –

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter