Izvor:
24.11.2019 u 02:34
0

POZNATA PEVAČICA I REPER POKRADENI U SOPSTVENOJ KUĆI: Maskirani muškarac odneo dijamantski nakit u vrednosti od 336 hiljada dolara! (FOTO)

Pevačica Igi Azalea i njen dečko, reper Plejboj Karti prijavili su krađu nakita vrednog 336 hiljada dolara iz njihove kuće u Atlanti, objavila je policija u petak.

Dvadesetdevetogodišnja Igi, pravog imena Ametist Keli, rekla je da je lopov ukrao razne vrste nakita, uključujući dijamantsku narukvicu vrednu 70 hiljada dolara i 57 hiljada dolara vredan Audemars Piketov zlatni sat s dijamantima, te dijamantni venčani prsten, stoji u policijskom izveštaju.

Keli je odrasla u Australiji, a proslavila se u SAD-u, gde je došla sa 16 godina.

Rekla je policiji kako je bila sama u podrumu unajmljene kuće u Atlanti, kada je čula korake u blagavaonici na drugom katu.

Bila je kišna noć, pa je Igi pomislila da je to Plejboj (23), pravog imena Džordan Karter, jer je ostavila otključana ulazna vrata.

Igi i Plejboj, pozvali su policiju, nakon što su shvatili da nema plave Goyardove torbe u kojoj su držali sav nakit.

Keli je rekla policiji da su pregledali nadzorne snimke i videli muškarca kako je ušao u kuću, u 21:51, te je izašao nakon 8 minuta s kesom u ruci.

Karter je rekao policiji kako je osumnjičeni nosio pištolj, te je imao crnu masku i rukavice.

Izvor: jutarnji.hr
Foto:PrintScreen/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter