Izvor:
19.11.2019 u 09:19
0

OSTALI SU BEZ DINARA?! Melina Džinović otkrila šta se dešava sa luksuznom vilom u Beogradu! (FOTO)

Pevač Haris Džinović i njegova supruga Melina Džinović, već gotovo dve godine grade vilu u Beogradu, a modna kreatorka kaže da im se ne žuri da se usele u novu kuću, budući da je za njih dom svako mesto na kome je porodica na okupu.

Melina Džinović osvrnula se na pojedine glasine da porodica Džinović navodno nema novca da dovrši luksuznu vilu.

Naša kuća postala je takva misterija za javnost. Ostali smo bez novca, pa je gradnja stala. Tako bar svi tvrde i bolje znaju od nas i upoznati su sa našom finansijskom situacijom – rekla je kreatorka i dodala:

Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završićemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo. Neću imati sobicu za šminku i frizuru. Nekretnina mi je preko glave

Ona navodi da je za nju dom svako mesto na kome su njen suprug Haris i njihova deca.

Meni je dom kada sam sa svojim suprugom i sa svojom decom, u odnosima kakvim jesmo već 17 godina. Dom mi može biti hotel i svako mesto na planeti. Dom mi se ne veže za imovinsko i vlasničko stanje, to nam nije bitno. Sretni smo što smo zajedno i što je tako kako jeste već duži niz godina. Šta su bitni kvadrati ako nemate ono što mi imamo? Skladna porodica i ljubav su iznad svega – zaključila je Melina.

Izvor: Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter