Izvor:
18.11.2019 u 11:42
0

SIN MIROSLAVA ILIĆA PRAVIO HAOS U ZGRADI: Galamio, pretio, strasti smirila policija! (FOTO)

Marko Ilić (42), sin pevača Miroslava Ilića, napravio je haos u zgradi u kojoj stanuje na Novom Beogradu, zbog čega je morala da interveniše i policija.

Prema rečima medijskih izvora, drama se dogodila u noći između petka i subote, a svemu je prethodilo to što je Marko puštao glasnu muziku u svom stanu.

Ilić je urlao i pretio.

– Iz njegovog stana dopirala je buka. Bila je noć i komšije nisu mogle da spavaju. Valjda ga je neko od njih upozorio na kućni red i zamolili su ga da ugasi ili barem smanji muziku. Njega je to razbesnelo, pa je izleteo iz stana i počeo da divlja – kaže medijski izvor i dodaje da je tek tada usledila vrlo neprijatna scena, koja je uznemirila gotovo sve stanare višespratnice na Novom Beogradu.

– Pevačev sin je počeo da šutira vrata od komšijinog stana. Pomahnitalo je udarao u njih. Onda je počeo i pesnicama da lupa po vratima i zidu. Sve vreme je urlao i pretio. Videlo se da je baš besan. Niko nije smeo da mu priđe. Izgledao je pomahnitalo, kao razjarena zver – kaže izvor.

Prema njegovim rečima, komšije su se uznemirile i pozvale policiju.

– Patrola je brzo stigla u zgradu. Zatekli su Marka kako šutira vrata i histeriše. Međutim, on se ni tada nije smirio. Naprotiv. Napao je i policajce. Počeo da ih vređa i da maše rukama u njihovom pravcu. Ljudi su mu tražili ličnu kartu, ali on nije želeo da im da dokumenta. Sve to je trajalo poduže – prepričava dramu i istakla da se Marko smirio tek kada su došli njegovi roditelji.

Izvor: kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter