Izvor:
10.11.2019 u 16:37
0

LENA KOVAČEVIĆ DOBILA ULOGU U FILMU SVOGA OCA: Snimaće sa najvećim zvezdama domaće filmske scene! (FOTO)

Lena Kovačević je prvi put govorila o novom filmskom ostvarenju svoga oca, te istakla da se oseća sigurnom jer tumači muzičku ulogu.

– U pitanju je jedan fantastičan komad na kome se godinama radilo. Pripreme za snimanje su bile velike, u pitanju je fantastična glumačka ekipa. Ja imam jednu muzičku ulogu, jako mi je drago zbog toga jer se tu osećam udobno. Imam nekoliko replika, zapravo nastavljam da igram muzičare i u tome se dobro osećam – izjavila je pevačica.

Ona ističe da je ekipa sa kojom radi na filmu – fantastična.

– Imala sam divne partnere, Andriju Miloševića, Gordana Kičića, ali je tu i Vojin Ćetković, Branka Katić, Žika Todorović, ne smem nikoga da izostavim, jer je to stvarno jedna A-ekipa i beskrajno mi je drago što ćemo imati jedan fantastičan film, u to sam stvarno sigurna – dodala je ona.

Lena je ispričala i da još ne zna kada će film tačno ugledati svetlost dana, ali se nada da ćemo ga videti za nešto manje od godinu dana.

– Sve zavisi od festivala i produkcije, ali se nadamo do jeseni 2020. godine.

Pevačica se takođe osvrnula i na svoju muziku, nastupe, ali i na porodiče obaveze, s obzirom na to da je majka dvoje dece.

– Trudim se, nije uvek lako, nekada je zahtevnije, ali sam navikla već. Deca su mi prioritet i sada već ne mogu da prihvatam sve i svašta. U trenutnoj sam životnoj fazi kada biram projekte koji me stvarno inspirišu i koji imaju umetničku konotaciju. Očekuju me koncerti u Nemačkoj, Holandiji, sada puno radim napolju, van Srbije, i to je nešto što me inspiriše jer radim zanimljive programe, a pevam i na srpskom, engleskom, italijanskom i francuskom … tako da je to velika promena u odnosu na prethodnu godinu – kaže Lena Kovačević.

Izvor: Blic
Foto: printscreen/
lenakovacevic_official/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter