Izvor:
16.10.2019 u 08:25
0

KRIJU SVOJU ROMANSU: KO je nova izabranica popularnog OGNJENA VRANJEŠA! (FOTO)

Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ smuvao je najpoznatiju srpsku blogerku Zoranu Jovanović, poznatiju kao "Zorannah".

Oni su nedavno otpočeli romansu, a da Vranješ s njom ima ozbiljne namere, govori i činjenica da je ugostio Zoranu u Atini.

Zorana i Ognjen su se upoznali još u vremenu kada se ona zabavljala s njegovim saigračem iz reprezentacije, Danijelom Milićevićem. Međutim, odnedavno su počeli da se dopisuju putem Instagrama. Vremenom su se zbližili i Ognjen nije mogao da zamisli dan da se ne čuje s njom. Zato je pozvao da dođe u Atinu. Zorana se nije dvoumila, spakovala je stvari i došla s najboljom prijateljicom, čiji muž igra za reprezentaciju Bosne, koja je baš u Atini igrala protiv Grčke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Kako Vranješ nije pozvan u reprezentaciju, bio je slobodan da ih izvodi i provodi vreme sa blogerkom – govori naš izvor i dodaje:

Ognjen je Zoranu vodio po skupim restoranima i diskotekama u Atini. Pokazivao joj je sva atraktivna mesta, a koliko mu se svidela, govori i činjenica da je nije skrivao od tamošnjih prijatelja, te da mu uopšte ne predstavlja problem to što je ona bila u dugogodišnjoj vezi s njegovim saigračem u reprezentaciji. Predstavljao ju je kao svoju devojku, što je sve iznenadilo – završava priču izvor, a par se nije oglašavao na ovu temu.

alo.rs
Foto: instagram/Ognjen Vranješ/zorannah/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter