Izvor:
10.10.2019 u 13:01
0

SKRASIO SE PORED LEPE VODITELJKE: Bivši dečko Aleksandre Prijović staje na ludi kamen! (FOTO)

Folk pevač Ljubomir Perućica i nekadašnja voditeljka televizije Happy Katarina Kolozeus danas će se zakleti na večnu ljubav, ali su im u poslednjem trenutku iskrsli problemi.

Katarina je uoči venčanja otkrila da imaju neke neplanirane okolnosti koje su ih poremetile.

– Nadam se da će sve biti dobro na venčanju. Volela bih da se gosti lepo provesele i da ne bude smor svadba. Zbog toga strahujem – istakla je Katarina.

Ona je objasnila zbog čega najviše brine.

– Imamo male probleme svega nekoliko sati pre svadbe. Trebalo je na svadbi da bele golubove pustimo u vazduh i čovek sa kojim smo to dogovarali, sada nam se ne javlja. Osim toga, bidermajer ne može da izgleda kako sam želela. Ne može cveće koje sam planirala i malo se i zbog toga nerviram – iskrena je srećna mlada.

Inače, Katarina je otkrila da je Ljuba noć uoči svadbe prespavao u Požarevcu, a ona u Beogradu. Ljuba će na svadbu krenuti iz rodnog grada, a odlučio se da iz Požarevca krene na svadbu jer mu je baka bolesna i želeo je da je ovako obraduje.

Izvor: Glossy.espreso.rs
Foto. Instagram/Ljubaperucica/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter