Izvor:
15.09.2019 u 10:20
0

NAKON 5 GODINA BRAKA SE RAZVODI: Otkrijte o kojoj poznatoj pevačici je reč! (FOTO)

Katarina Kaja Ostojić razvodi se nakon pet godina braka od supruga Džuniora Džeka.

Par, koji je 2014. godine izgovorio "sudbonosno da", već duži vremenski period ne funkcioniše dobro, a česte svađe rezultirale su udaljavanjem.

Iako danas nisu u najboljim odnosima, Kaja i Džunior važili su za vrlo nekonvencionalan par, kakva je uostalom bilja i njihova svadba. Pevačica se 2014. godine udala za svog tadašnjeg verenika, di-džeja Džuniora Džeka, a venčanje je održano u Briselu, u intimnoj atmosferi.

– Presrećna sam. Našoj proslavi nije prisustvovao niko, zato što smo se samo registrovali u opštini – rekla je Kaja, dok je njen suprug dodao da je ovo za njega najlepši dan u životu.

Ne mogu vam opisati svoju sreću – rekao je Džunior Džek.

Na jedinoj fotografiji sa venčanja koja postoji, vidi se da Kaja ije odabrala venčanicu, već suknju i bluzu, a Džunior je u svom prepoznatljivom stilu koji i danas fura.

Izvor: Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter