Izvor:
15.09.2019 u 10:09
0

PREŽIVELA APSOLUTNO SVE: Srpska pevačica nizala svakakve skandale, a danas je srećna i zaljubljena! (FOTO)

Sigurni smo da se svi sećate pevačice Dunje Ilić koja danas ima 28 godina, ali po njenom životu zbog brojnih skandala već može da se napiše scenario za jedan film. Da li bi film bio komedija, ili triler, nismo sigurni.

Dunja Ilić tokom života preživela je apsolutno sve. Rođena u imućnoj porodici, kako je sama isticala, imala je sve što je poželela, poslugu i vozače, ali je često kao dete bila usamljena. Roditelji su je, po pevačicinom priznanju, često zanemarivali.

– Već sa 12-13 godina sam počela polako da pijem, da bi se to vremenom pretvorilo nekad i u celu bocu žestokog pića dnevno – priznala je Ilićeva u emisiji "Inspiracija danju – inspiracija noću".

Tada su počeli i njeni problemi, jer je morala da se suoči sa realnim svetom. Kako je potom tekao njen život, kako je isplivao snimak na kojem je intimna, ali i detalje oko promene vere, pogledajte u galeriji.

Izvor: Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter