ODABRANA ZA NOVI RUSKI FILM KOJI SE SNIMA U BEOGRADU: Evo o kojoj glumici je reč! (FOTO)

 Nema preko veze - Supruga košarkaša Miloša Teodosića odabrana za novi ruski film koji se snima u Beogradu

Jelisaveta Orašanin, dobila je prvu veliku ulogu u Rusiji.
Poznata glumica, zahvaljujući pozivu Miloša Bikovića, prijavila se na kasting za film "Hotel Beograd" i prošla ga. Glavnu ulogu, pored Bikovića, tumači ruska lepotica Dijana Požarska, ali i još neki naši umetnici iz Srbije.

- Želimo da ispričamo zanimljivu i romantičnu priču o ljubavi između ruske devojke i srpskog momka, a sve će to biti propraćeno prizorima iz lepog Beograda. Mislim da će to biti duhovit, romantičan i lep film, u kome će uživati svi koji ga budu pogledali - kazao je Vitalij Šljapo, jedan od producenata filma, tokom prošlogodišnje posete Srbiji.

Izbor Jelisavete za jednu od uloga i ne treba da čudi jer, pored talenta, ima i puno pratilaca preko društvenih mreža, a i supruga je bivšeg košarkaša CSKA Miloša Teodosića.


Glumica je ovog leta snimala film i seriju "Vojna akademija", a za komentar povodom velikog angažmana ostala je nedostupna do zaključenja broja.
Miloš Biković ranije je najavio da snimanje filma "Hotel Beograd" počinje u septembru i da predstavlja krunu njegove saradnje sa ruskim partnerima.

- Naši odnosi prošireni su na dve producentske kuće i međunarodnu saradnju. Film će doneti mnogo Beogradu i Srbiji, jer mislim da mi zaista imamo šta da pokažemo u Rusiji, koja se već ionako dobrodušno i otvorenog srca odnosi prema Srbima. Prikazaćemo našu prestonicu i dati dodatni povod da naša razmena turista i kulture bude još učestalija i čvršća - smatra glumac.

Film "Hotel Beograd", koji je na neki način nastavak čuvene serije "Hotel Eleon", očekuje se u februaru 2020. godine.

 

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro