Izvor:
08.09.2019 u 08:56
0

ODABRANA ZA NOVI RUSKI FILM KOJI SE SNIMA U BEOGRADU: Evo o kojoj glumici je reč! (FOTO)

Nema preko veze – Supruga košarkaša Miloša Teodosića odabrana za novi ruski film koji se snima u Beogradu

Jelisaveta Orašanin, dobila je prvu veliku ulogu u Rusiji.
Poznata glumica, zahvaljujući pozivu Miloša Bikovića, prijavila se na kasting za film "Hotel Beograd" i prošla ga. Glavnu ulogu, pored Bikovića, tumači ruska lepotica Dijana Požarska, ali i još neki naši umetnici iz Srbije.

– Želimo da ispričamo zanimljivu i romantičnu priču o ljubavi između ruske devojke i srpskog momka, a sve će to biti propraćeno prizorima iz lepog Beograda. Mislim da će to biti duhovit, romantičan i lep film, u kome će uživati svi koji ga budu pogledali – kazao je Vitalij Šljapo, jedan od producenata filma, tokom prošlogodišnje posete Srbiji.

Izbor Jelisavete za jednu od uloga i ne treba da čudi jer, pored talenta, ima i puno pratilaca preko društvenih mreža, a i supruga je bivšeg košarkaša CSKA Miloša Teodosića.


Glumica je ovog leta snimala film i seriju "Vojna akademija", a za komentar povodom velikog angažmana ostala je nedostupna do zaključenja broja.
Miloš Biković ranije je najavio da snimanje filma "Hotel Beograd" počinje u septembru i da predstavlja krunu njegove saradnje sa ruskim partnerima.

– Naši odnosi prošireni su na dve producentske kuće i međunarodnu saradnju. Film će doneti mnogo Beogradu i Srbiji, jer mislim da mi zaista imamo šta da pokažemo u Rusiji, koja se već ionako dobrodušno i otvorenog srca odnosi prema Srbima. Prikazaćemo našu prestonicu i dati dodatni povod da naša razmena turista i kulture bude još učestalija i čvršća – smatra glumac.

Film "Hotel Beograd", koji je na neki način nastavak čuvene serije "Hotel Eleon", očekuje se u februaru 2020. godine.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter