Izvor:
07.09.2019 u 22:34
0

MILICA TODOROVIĆ STAVILA TAČKU NA PETOGODIŠNJU VEZU: Pričali su o stajanju na „ludi kamen“, a onda se Miloš iselio! (FOTO)

Milica Todorović i koreograf Miloš Paunović raskinuli su vezu koja je trajala pet godina, iako se spekulisalo da će stati na "ludi kamen".

Par već dva meseca nije u vezi, a pevačica je zamolila Miloša da spakuje stvari i izađe iz stana u kom su živeli zajedno dok je ona na turneji.

PR Milice Todorović potvrdila je da je došlo do raskida, a kao razlog pominju se nepomirljive razlike po pitanju budućnosti.

Poslednju njihovu zajedničku fotku Milica je objavila u maju.

Milica i Miloš bili su u vezi više od pet godina.

Pre romanse sa Todorovićevom bio je u braku sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović, sa kojom ima sina, a njihova brakorazvodna parnica trajala je nekoliko meseci.

Kurir
Foto:Instagram/milicatodorovicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter