Izvor:
06.09.2019 u 11:37
0

SESTRINSKA LJUBAV JE NAJJAČA: Nataša i Kristina Bekvalac oduševile fotografijom u seksi bikinijima! (FOTO)

Sestre Nataša i Kristina Bekvalac ne kriju koliko su ponosne što imaju jedna drugu kao najveći oslonac u životu i često se na društvenim mrežama oglašavaju porukama zahvalnosti.

Tako je ovog puta Nata iskoristila priliku da kaže sestri koliko je voli, ali isto nije izostavila ni ostale članove porodice bez čije podrške ne bi bila sada tu gde jeste. Kristina se nadovezala i napisala:

Dugi niz godina ljubavi, sreće,s*anja, zabave, uživanja, ludosti…neka potraje večno. Dok nas smrt ne rastavi.

Bilo kako bilo, njih dve su najviše vezane, a to dokazuje i fotografija koju je objavila Kristina.

Moja sestra je bolja od tvoje – opisala je Kika fotografiju na kojoj Nata i ona leže zagrljene. Mnogi fanovi su bili zbunjeni jer nisu mogli da razaznaju koja je koja koliko zapravo liče.

Izvor:nadlanu.com
Foto:printscreen/instagram/kristinabekvalac

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter