Izvor:
06.09.2019 u 06:08
0

ZAKONITA SUPRUGA VERENIKA ANDREANE ČEKIĆ OTVORILA DUŠU: Naša ćerka se jako potresla, on se sa njom nije čuo tri meseca! (FOTO)

Andreana Čekić sinoć je proslavila svoj 35. rođendan kojem su prisutvovale brojne javne ličnosti. Vrhunac veselja bio je taj kada je pevačicu zaprosio dečko Marko Milošević. Ova situacija nikome ne bi bila nimalo čudna da njen izabranik nije još uvek u braku sa Marinom Milošević, koja se jako potresla kada je čula ove vesti:

Ćerka je prva videla na jednom sajtu vest o njihovoj veridbi. Verujte mi da mi nije dobro. Marko se sa detetom nije čuo tri meseca. Devojčica ima 10 godina, krenula je u školu. Od njega nisam dobila ni dinara. Znate li vi koliko je skupo pripremiti dete za školu? Kupiti mu knjige i sve ostalo što mu je potrebno – rekla je Marina Milošević vidno uznemirena.

Naša ćerka se takođe jako potresla. Ona je već velika i sve razume. Naročito joj je teško palo kada je na snimcima sa proslave videla njegovu porodicu koja sve to podržava. Baka je takođe uopšte nije zvala od kada se sve ovo izdešavalo. Markova majka u potpunosti podržava njegovu vezu sa Andreanom i učestvuje u svemu tome. Ja nemam ništa protiv njih dvoje i te veze. Imam problem sa tim kakav je on otac. Uostalom imaće i oni decu, pa će videti tako je to – kaže Marina.

Miloševićevu zakonitu suprugu smo takođe pitali da li je ona podnela papire za razvod braka, te dokle je došao taj proces:

Podnela sam papire. Ne znam zašto se sve to odugovlači. Potrebno je da on dođe i sve potpiše. Što se mene tiče možemo i danas da se razvedemo, ja ionako brinem o detetu sama. Samo želim da se sve ovo završi i da ne budem više deo tog njegovog dvostrukog života.

Izvor: Blic.rs
Foto:Instagram/andreanacekic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter