Izvor:
05.09.2019 u 09:27
0

RETKO KO JE ZNAO DA JE ON BIO U ZATVORU: Otkriveni škakljivi detalji Milijevog života!

Osvojio je domaću publiku hitom "Grmi"

Reper Mili poznat je po svojim hitovima koje ne prestaje da niže, a domaćoj javnosti malo je poznato da je pre muzičke karijere bio u zatvoru zbog nelegalnih radnji.

Svoj život drastično je promenio otkako je uplovio u muzičke vode, a sada je rešio da se oproba i kao glumac.

Naime, Mili je dobio ulogu u seriji "Grupa", gde će igrati problematičnog momka, što će biti omaž njegovom prošlom životu.

Serija o problematičnom životu mladih, sukobu generacija i beogradskom podzemlju je pod rediteljskom palicom Jelena Gavrilović.

– Kao što serija kaže, priča o suprostavljanju grupa i borbe klanova, mafije, policije i mafije i klinci koja su koleteralna šteta – rekla je Gavrilović.

Inače, malo ko zna da se reper Mili u stvari zove Marko Milivojev, da je rođeni Mirijevac, a ako je verovati podacima na Vikipediji, nije završio srednju školu.

Izvor: Glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter