Izvor:
03.09.2019 u 20:07
0

JELENA GAVRILOVIĆ OŽENILA BRATA: Prelepa glumica ZASENILA je zvanice! (FOTO)

Gavrilovići ovih dana imaju sjajan povod za slavlje! Naime, naša lepa glumica Jelena Gavrilović oženila je juče brata Nikolu, koji je pravu feštu za porodicu i prijatelje priredio u jednom prestoničkom restoranu. Nikola, Jelenin brat, na večnu ljubav zakleo se Bojani Đenadić, a o tome kako su mladenci izgledali tokom njihovog najlepšeg dana svi pričaju.

Naime, glumica je objavila fotografiju svog brata i snaje, a onda je usledila lavina komentara – mnogi su se oduševili kada su videli kakav je frajer, zapravo, Jelenin brat, a zatim ono što je dodatno iznenadilo i raspametilo njene pratioce na Instagramu jeste kreacija u kojoj je juče zablistala mlada.

Ona se nije odlučila za klasične tipove venčanica, poput sirene ili princeze, već je odabrala modernu, damsku toaletu koja je bez daha ostavila bukvalno sve.

kurir.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter