Izvor:
03.09.2019 u 11:06
0

DRAGANA MIRKOVIĆ ODMARA U MONTE KARLU: Nećete verovati sa kim je u društvu! (FOTO)

Dragana Mirković nakon izuzetno uspešne letnje turneje odlučila je da se odmori u svetskoj prestonici džet seta Monte Karlu, gde je sa porodicom uživala, obilazila znamenitosti, ali i izlazila u provod a prilikom jednog takvog izlaska društvo im je pravio Džulijan, sin legendarnog Džona Lenona.

Folk carica i njen suprug Toni odavno su prijatelji sa brojnim svetskim zvezdama te se neretko mogu videti na prijemima i u provodu sa predstavnicima džet seta, pa je tako bilo i ovoga puta kada su izašli u čuveni klub “Džimis” sa društvom u kome je bio i sin slavnog Bitlsa, i sam poznati muzičar i fotograf.

Dragana je na društvenim mrežama podelila fotografije iz ovog noćnog provoda, i izazvala salve pozitivnih komentara kako zbog svog izgleda, tako i zbog mesta i društva u kom je bila.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter