Izvor:
02.09.2019 u 20:39
0

MONIKA BELUČI I VENSAN KASEL: Susret bivših partnera!

Nekadašnji ljubavni par sreo se na filmskom festivalu u Veneciji.

Monika Beluči (54) pojavila se na crvenom tepihu 76. Filmskog festivala u Veneciji u društvu bivšeg supruga Vensana Kasela (52).

Nekadašnji supružnici pojavili su se na premijeri povodom ponovnog prikazivanja njihovog zajedničkog filma "Nepovratno" iz 2000.godine.

Kada su se ugledali pozdravili su se na izlasku iz automobila, a zatima su zajedno nasmejani pozirali pred brojnim fotoreporterima u društvu reditelja Gaspara Noe.

Jedna od najlepših žena sveta je za ovu priliku odabrala elegantnu haljinu sirena kroja od crvene čipke, sa zanimljivim izvezenim cvetovima.

Ispod poluprozirne toalete čije rukave i donji deo krase raskošni volani, obukla je je crni bodi.

Uz haljinu je ukombinovala crnu pismo tašnu. Kosu je pustila i s obzirom na crvenu boju toalete mejkap je bio blag, ali sasvim dovoljan da istakne njenu lepotu.

Da podsetimo, par se razveo 2013. godine nakon 14 godina braka iz kojeg imaju dve ćerke.

Nakon razvoda glumac je oženio je 20 godina mlađu Tinu Kanaki s kojom ima ćerku. Monika je u vezi s Nikolasom Lefebvreom (36), a na pitanje planira li se ponovo da stane na ludi kamen rekla je da je čoveku nakon dva razvoda potrebno vreme da razmisli o svemu pre novog početka.

kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter