Izvor:
02.09.2019 u 17:26
0

LJUBA JOVANOVIC: Rukometaš mami uzdahe ženskog pola!

Ljuba Jovanović, bivši srpski rukometaš, u poslednje vreme ne pojavljuje se često na javnim događajima. Međutim, sudeći po objavama na društvenim mrežama on je i te kako aktivan kako poslovno, pa tako i privatno.

Takođe, on veoma vodi računa o svom zdravlju i formi, a kada je pokazao kako oduševio je sve, posebno žene, koje su naišle na fotke iz teretane.

Podsetimo, Ljuba je bio jedan od najpoznatijih srpskih rukometaša, koji je tokom svoje karijere igrao za Vojvodinu i Partizan. Kada je završio sa sportskom karijerom posvetio se politici. Već nekoliko godina uspešno vodi SRC "Pionirski grad".

kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter