Izvor:
02.09.2019 u 07:09
0

OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Raša za Gocu iskeširao luksuzno letovanje! (FOTO)

Pevačica Goca Tržan i Radomir – Raša Novaković iskoristili su poslednje dane avgusta da uživaju na Lefkadi. Kako su iza sebe ostavili izuzetno radne mesece, odlučili su da se počaste široko.

Naime, kako saznajemo, put na ovo prelepo ostrvo je Rašin poklon za Gocu.

"Raša je dugo smišljao šta bi bio dobar poklon za suprugu i pre nekoliko meseci bukirao je skupoceni hotel i avion. Poklon je Goci uručio na originalan način. Vaučere je sakrio po kući i ostavljao simpatične porukice dok ih ona nije našla. Aranžman i trošak koštao ga je oko 3.000 evra", rekao je izvor.

Popularni bračni par uživa u romantičnim trenucima, a društvo im pravi i Gocina ćerka Lena.

"Pevačica i muzičar obožavaju da dane provode porodično i tako je i ovog leta kada su konačno dobili priliku da uživaju jedno u drugome. Potpuno su se opustili i prepustili romantici, a posvetili su se i Leni sa kojom su obišli skoro svaki kutak ostrva", rekao je izvor.

A Goca je u petoj deceniji pokazala izvajano telo, te ju je suprug fotografisao u izazovnim pozama.

Inače, Goca je nedavno priznala da na sebi gotovo ništa nije radila osim “bora mrštalica“.

"Sve što sam radila dosad jeste botoks između obrva jer se ružno mrštim dok pevam i to me nervira. Idem i na radiotalase da podignem tonus lica. Od tih para koje sam dala za negu kože mogla sam stan da kupim – rekla je pevačica i dodala:

"Nisam u fazonu da sam savršena, ali nisam ni tako loša. Rađala sam. Imala sam ogroman stomak jer sam bila krupna trudnica. To prihvatam kao realnost i uopšte se ne trudim da se prikažem boljom i lepšom nego što jesam.

– Goca i te kako vodi računa o ishrani i vežba pa rezultat ne može da izostane. Na ostrvu je sebi dala oduška i probala je grčke specijalitete, ali je zato dosta plivala i šetala – kaže izvor.

Happytv.rs
Foto: Instagram/gocatrzan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter