Izvor:
01.09.2019 u 09:55
0

ONA MU JE NAJVEĆA PODRŠKA: Mirka Vasiljević progovorila o Vujadinovom zdravstvenom stanju! (FOTO)

Povreda koja je poslednjih meseci predstavljala problem bivšem kapitenu Crvene zvezde uspešno je sanirana u jednoj klinici u Nemačkoj. Tim lekara je operisao Vujadina, a oporavak teče dobro.

Glumica Mirka Vasiljevic je otkrila kako je sada fudbaler.

"Sve je super prošlo, što me raduje. Ceo problem je nastao kada se posle nekoliko utakmica na Kipru povredio i nakon brojnih lekarskih pregleda koje je obavio tamo, sve prognoze su bile da će se sve rešiti terapijama. Međutim, vreme je prolazilo, a pošto je Vujadin odgovoran i veliki profesionalac uradio je dodatna ispitivanja jer je osetio bol. Otišao je u Nemačku gde su lekari rekli da je najbolja stvar koja može da se uradi operacija, jer će to na duže staze dati najmanje komplikacija. Ubrzo je usledio moj povratak u Beograd, ja sam imala zakazana snimanja serije, te je on morao da nastavi lečenje u Nemačkoj bez mene. Vujadin je u dobrim rukama, sa njim su dobri lekari i verujem da će sve proći u najboljem redu", u dahu priča glumica koja za vreme fudbalerovog oporavka u bolnici vodi računa o njihovo troje dece.

Ona dodaje da je operacija prošla bez ikakvih problema.

"U roku od dva dana su ga spremili za hiruršku intervenciju, operacija je odrađena. Sve je prošlo bez bilo kakvih problema i brzo je pušten kući. Srećom, moji baka i deka su penzioneri u Nemačkoj, bili su sa njim, čisto da zna da je neko blizak uz njega. Naravno, i mi u Beogradu smo sa njim na telefonu, a danas ili sutra bi trebalo da se vrati u Beograd", ispričala je Mirka i dodala:

"Bitno da je ceo taj loš period sada iza nas i da će sve dalje biti dobro jer će moći da se posveti treninzima. Povrede su sastavni deo fudbala, najbolje bi bilo da ih nema, ali se dešavaju", istakla je Vasiljevićeva.

Podsetimo, Mirka i Vujadin imaju troje dece Andreja, Andrijanu i Mihajla, a jedno drugom su uvek velika podrška. Mirka je u nekoliko navrata isticala da joj nije teško da se zbog supruga preseli u drugu zemlju, a da u Beograd dolazi samo zbog posla.

Izvor:Alo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter