Izvor:
31.08.2019 u 21:09
0

METJU MEKONAHI BATALIO GLUMU: Pokupio sve moguće nagrade, pa rešio da menja profesiju! Kada čujete ČIME ĆE SE BAVITI pašćete sa stolice! (FOTO)

Metju Mekonahi do sada je igrao u preko 50 filmova, dobio je Oskara, Zlatnog globusa i to mu je po svemu sudeći i više nego dovoljno! Naime, slavni glumac rešio je da proeni profesiju i postane profesor, što je i uspeo da uradi na jednom prestižnom Univerzitetu u Teksasu.

On koji je, inače, diplomirao 1993. godine na Univerzitetu u Ostinu, sada će predavati predmete vezane za scenario i film.

-Biće to predavanje kakvo sam oduvek hteo da imam u školi! Rad sa studentima će mi dati šansu da ih pripremim onako kako treba- zaključio je on, i nije skrivao uzbuđenje na korak do nove školske godine.

Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter