Izvor:
31.08.2019 u 19:37
0

HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! INTERNETOM KRUŽI PUTINOVA ŠOK PONUDA UPUĆENA CECI! Ražnatovićeva se OGLASILA!

Popularnoj pevačici Svetlani Ceci Ražnatović na internetu zapala je za oko jedna objava koja ju je nasmejala toliko da je morala da je podeli sa svim svojim fanovima. U pitanju je, tačnije, tvit u kojem piše da je Putin, navodno, hteo da "ukrade" folkerku, a evo i kako bi joj život izgledao da je tako i bilo.

– Mili moji, je l se sećate kad je Putin zamalo ukrao našu svetlanu? Sad bi se smarala u Kremlju i gledala ruske serije sa Milošem Bikovićem napisao je tviteraš, na šta je pevačica dodala odgovor:

– Da, da – uz čitav red masjlija koji plaču od smeha.

Podsetimo, Svetlana Ražnatović drage volje prisustvovala je dočeku predsednika Vladimira Putina, a tom prilikom on nije mogao da skine pogled sa naše muzičke zvezde.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter