Izvor:
31.08.2019 u 16:37
0

SVI SU ČULI ZA NJENE „BELE RADE“: RAZVELA SE TAJNO POSLE DEVET GODINA BRAKA!

Čim je kročila na scenu postala je miljenica mnogih, a Jelena Broćić se proslavila pesmom "Bele rade" koja je i dan danas slušana.

Ova skromna pevačica iz Čačka bez mnogo skandala krčila je muzički put, a onda je usledio šok za javnost kada je objavila da se posle devet godina razvela.

Jelena je sa bivšim suprugom je ostala u odličnim odnosima zbog njihovog sina Vasilija, tako da se sada slažu bolje nego kada su bili u braku.

– Ni kada sam se udavala nisam to delila sa javnošću, pa neću da delim ni priču o razvodu. Uvek sam svoj privatni život držala po strani i najvažnije mi je da zaštitim sina Vasilija. Moj bivši suprug i ja se sada slažemo bolje nego kada smo bili u braku – rekla je jednom Jelena za medije, i to je bilo sve što je komentarisala o krahu braka. Gotovo da se potpuno povukla sa scene, te se posvetila nasledniku.

Izvor: Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter