Izvor:
23.08.2019 u 05:48
0

MAKSIMALNA PROVOKACIJA: JELENA KARLEUŠA U NAJMINIJATURNIJEM KUPAĆEM KOSTIMU! (FOTO)

Jelena Karleuša se trenutno nalazi u gostima kod Saše Popovića i njegove supruge Suzane Jovanović u Opatiji, a slikama i snimcima pokazuje koliko uživa u njihovoj vili i na Hrvatskom primorju.

Ona je tamo sa ćerkama Atinom i Nikom, kao i sa suprugom Duškom Tošićem, a poznato je da su Saša i ona veliki prijatelji.

Jelena je delom pokazala kako izgleda Saletova luksuzna vila na samom moru, kao i nova jahta koju je pazario pred početak ovog leta. Međutim, ono što su zasigurno svi čekali jeste da JK objavi i još neku seksi sliku u bikiniju, što je i učinila, na radost svojih fanova i pratilaca.

Ovaj put je u pitanju seksi jednodelni crno-beli kostim, toliko provokativan da jedva i da pokriva ono što “ne bi trebalo” da se vidi.

Jelena je pozirala kraj bazena koji poseduje Popovićeva vila, a na drugoj slici je u prvi plan istakla grudi, a kostim je prekrivao samo bradavice.

Happytv.tv
Foto: Twitter/EsquireTurkiye

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter