Izvor:
22.08.2019 u 16:23
0

LJUBAV IZ SREDNJE ŠKOLE: Niko nije verovao u njihov opstanak! (FOTO)

-Imali smo sreću da se razumemo- rekao je glumac.

Srpski glumac Nenad Okanović ne voli da u javnosti ističe članove svoje porodice, te mnogi ne znaju da je već 15 godina u skladnom braku sa suprugom Željanom, sa kojom ima dvoje dece.

Ljubav Nenada i Željane datira iz školskih dana. Upoznali su se u gimnaziji i kao srednjoškolci započeli vezu, a venčali su se 2004. godine.

Imaju dva sina, Danila i Trifuna, a glumac je u jednom prilikom priznao da mnogi nisu verovali da će njihova ljubav opstati. Ipak, par je dokazao suprotno.

– Zavoleli smo se u drugom razredu gimnazije i tada niko nije mislio da ćemo opstati. Željana je bila uzoran đak, a ja pomalo školska baraba. Imali smo sreću da se razumemo. Znali smo da ćemo se uzeti. I nije presudna samo ljubav, nego i poštovanje koje imamo i danas. Ne svađamo se, nikad se nije desilo da ne razgovaramo. Smatram da su takvo poštovanje i razumevanje presudni za dobar brak – rekao je Nenad Okanović

Izvor:Alo.rs
Foto:Instagram/Printscreen/nenadokanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter